Atalanti Mouzouri Info

Φέτος κλείνοντας δέκα χρόνια έρευνας και εμπειρίας είμαι πια βέβαιη ότι ο δρόμος που έχω επιλέξει είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός και γόνιμος.  Σε ορισμένες περιπτώσεις έχω δει πάνω σας κυριολεκτική συνολική μεταμόρφωση. Πριν συνεχίσω στην ανακοίνωση του προγράμματος  και των άλλων σημαντικών νέων θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη σας.

Αλλαγές σε εσάς, αλλαγές και σε εμένα.

Ήρθε η ώρα για το καινούργιο βήμα. Θα μετακομίσουμε σε καινούργιο χώρο. Σε πρώτη φάση θα συνεργαστούμε με έναν χώρο που βρίσκεται στην Αθηνάς πολύ κοντά στην πλατεία Μοναστηρακίου. Λέγεται Αrt Αct και εδώ είναι το site www.artactarea.com.

Όπως σας είχα υποσχεθεί, πρόθεσή μου είναι να αρχίσουμε τα μαθήματα νωρίς. Εφόσον λοιπόν έχετε ανάλογες ορέξεις είμαι στην διάθεσή σας.

Επίσης συνεχίζονται τα εβδομαδιαία μαθήματα Feldenkrais κάθε Δευτέρα στο Holmes place Συντάγματος.

Ακόμα στα πλαίσια της πρακτικής μου για τα ατομικά hands on Feldenkrais μαθήματα μπορούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στα Feldenkrais Functional Integration μαθήματα.Θα ήθελα να μπορείτε να κάνετε τέσσερα διαδοχικά μαθήματα με μία κοντινή απόσταση τριών, τεσσάρων ημερών για να δουλέψουμε με ένα θέμα που θα το βάλουμε μαζί).

Καλή χρονιά να έχουμε!!

Δείτε το φετινό πρόγραμμα και τιμοκατάλογο

Calendar